Τρίλιζα

Τι είναι ;;;

Μα το απλούστερο παιδικό παιχνίδι!

Δε χρειάζεται παρά 4 γραμμές και ένα μολύβι, όμως μπορεί να κάνει το μυαλό σου να πετάξει !

Όλες οι μεγάλες ιδέες βασίζονται σε απλές ανάγκες και έντονο πάθος. Έτσι κι εμείς δημιουργήσαμε την Τρίλιζα !

Μία δημιουργική δομή για τα παιδιά, ένα παράθυρο στον κόσμο που ονειρεύονται.

Δημιουργήσαμε έναν ασφαλή και πρότυπο χώρο, που κάθε στιγμή προκαλεί τα παιδιά να τον “καταλάβουν” και να τον κάνουν το δεύτερο σπίτι τους.

Με άνετους και λειτουργικούς χώρους και υποδομές.Με άνετη και εύκολη πρόσβαση απ΄όλα τα σημεία της πόλης μας.

Τι θέλουν τα παιδιά;

Τα παιδιά διψούν!

Για ανακαλύψεις, γνώση και περιπέτεια.

Έχουν τεράστια ενέργεια, ανεμπόδιστη φαντασία και γοητευτική περιέργεια.
Θέλουν να μάθουν τον κόσμο, να μετρήσουν με το μπόι τους τη ζωή, να δημιουργήσουν.

Είναι στο δικό σας χέρι να τους δώσετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το σύνολο των δυνατοτήτων, των ταλέντων και των ικανοτήτων τους.

Να αποφασίσουν με τι θα ασχοληθούν και τι θα κερδίσουν μέσα από αυτό.

Πολλά και διαφορετικά αντικείμενα, πολλές και διαφορετικές δράσεις, προσαρμοσμένες στην ηλικία και τις ανάγκες τους.

Χαρούμενες δραστηριότητες, δυναμικό παιχνίδι, βιωματικά εργαστήρια συναρπαστικές επισκέψεις και εκδρομές, αξέχαστα θεματικά πάρτυ.

Κίνηση

Μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων κίνησης αξιοποιεί με ιδανικό τρόπο την ενέργεια των παιδιών, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν αυτά που τα συγκινούν και τα ενδιαφέρουν.

Γυμναστική, γιόγκα για παιδιά, σύγχρονος και παραδοσιακός χορός, είναι μόνο μερικά στοιχεία του ολοκληρωμένου προγράμματός μας.

Έκφραση

Η έκφραση αποτελεί πηγαία ανάγκη των παιδιών. Εμεις υποστηρίζουμε αυτή την ανάγκη, δίνοντας την δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από θεατρικές δράσεις και εργαστήρια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, αλλά και δραστηριότητες όπως μαγειρική, κατασκευές και εικαστικές δημιουργίες.

Γνώση

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση και τη διαδικασία ανακάλυψης της. Κυρίως, όμως τα παιδια μαθαίνουν να μαθαίνουν μέσα από εισαγωγικά μαθήματα ρομποτικής και αυτοματισμού από τους προπονητές των αγωνιστικών ομάδων της Robotica.gr η οποια έχει κατακτήσει ήδη 4 Πανελλήνιες πρωτιές καθώς και σημαντικές διακρίσεις σε τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Η Τρίλιζα είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής – σχολικής ηλικίας και τους γονείς τους. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να διακρίνουν, να δημιουργήσουν, να αναζητήσουν και να αναπτυχθούν κοινωνικά, σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σχεδιάζει και υλοποιεί πολλαπλές δραστηριοτήτες, με στόχο την εξέλιξη του συνόλου των δεξιοτήτων των παιδιών και την παράλληλη διεύρυνση της επινοητικότητας, του αυτοσεβασμού και της αυτονομίας τους.

Στην Τρίλιζα δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολιστική ανάπτυξη των παιδιών. Αναγνωρίζοντας την σύνδεση και την αξία της ενεργής συμμετοχής των γονέων στη ζωή τους, παρέχουμε υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής γονέων.

Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφτείτε για να σας δείξουμε το χώρο μας και μαζί να επιλέξουμε τις κατάλληλες δραστηριότητες για το παιδί σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο